Hausjärvi Love

Kiitos kanssamme rakkautta juhlineille! 

Lauantaina 20.7. vietimme Hausjärven Mommilassa ikimuistoista, rakkaudentäyteistä päivää, kun Hausjärvi Love järjestettiin jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa Mommilanjärven souteluiden 30-vuotis syntymäpäivien iltatapahtumana.

Auringon lisäksi tuhatpäistä yleisö helli Loven musiikillinen tajonta, josta vastasi tänä vuonna The Indigo, Siiri Yrjölä, Niina Kingelin, Mika Ikonen ja Janne Siekkinen. Kattauksen kruunasi upea Club For Five.

Kiitämme lämpimästi niin yhteistyötyökumppaneitamme kuin kaikkia mukana olleita tahoja, jotka toivat oman panoksensa tapahtuman onnistumiseen.

Love-tapahtumien tiimi viettää nyt hetken ansaittua kesälomaa ja palaa uusiin suunnitelmiin syksyllä. Mahtavaa, kun olit mukana!

Info 

Konsertti alkaa klo 18.00. Ensimmäisellä puoliajalla esiintyvät Love-tapahtumien solistit housebändin The Indigon johdolla. Toisella puoliajalla esiintyy CLUB FOR FIVE.

Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton!

Hausjärvi Love järjestetään osoitteessa:

Pollinmaantie 1 12130 Mommila 

Tapahtumapaikalla on liikenteenohjaus ja jokainen konserttivieras tulee löytämään itselleen sopivan parkkipaikan.

Konserttialueella on mahdollista tehdä ostoksia pankkikortilla, mutta markkinakojuilla saattaa tarvita myös käteistä. Kumpaakin on siis hyvä varata mukaan ostoksia varten.

Alueella pääsee liikkumaan liikuntarajoitteiset. Alueella on myös inva-wc. Tapahtuma järjestetään ulkona, joten se on hyvä huomioida suunnitelmia tehdessä!

VUODEN 2019 HAUSJÄRVI LOVE JÄRJESTETÄÄN 20.7.2019! 

Love-tapahtumien tuki ry ja Mommilanjärven soutelu ry ovat jo viime kesästä asti suunnitelleet Souteluiden suurta 30-vuotis juhlapäivää kaikessa hiljaisuudessa. Nyt suunnitelmat ovat muuttuneet pikkuhiljaa todeksi ja on aika julkaista tämän vuoden yhteistyökuviot.

20.7.2019 Mommilanjärven soutelustadionilla juhlitaan isommin kuin koskaan ennen! 

Päivän musiikkitarjonnasta vastaavat Voice of Finlandista tuttu Riikka Jaakkola, hyvinkääläinen artisti Pete Tolonen sekä Lotta Skog duo.

Klo 18.00 Love-tapahtumat valtaavat stadionille rakennetun festarilavan. Lavalla tullaan näkemään useampia solisteja Love-tapahtumien housebändin The Indigon johdolla.

Toisella puoliajalla saamme Mommilaan Club For Fiven. Club For Five kiertää Suomea täyttäen konserttisalit kerta toisensa jälkeen ja nyt me näemme heidät Mommilassa! 

Alueelle on koko päivän ilmainen sisäänpääsy ja molemmat tapahtumat ovat ikärajattomia.Tapahtumaa ovat toteuttamassa kanssamme Melupalvelu sekä useat muut sponsorit. 

Lisätietoja Mommilanjärven soutelusta löydät osoitteesta www.mommilanjarvensoutelu.fi. Tuon linkin kautta pääset myös ilmoittamaan oman joukkueesi mukaan leikkimieliseen kilpailuun.

KIITOS 

Hausjärvi Love järjestettiin toisen kerran 4.8.2018. Kiitämme kaikkia mukana olleita yhteistyötahoja. Suuri kiitos Nuorisoseura Silmu, Piirivuoren kyläyhdistys ja Pallomahat! Kiitos yleisö! Teitä oli jälleen paikalla paljon. Konsertin tunnelmia pääset katsomaan Love-tapahtumien Facebook sivuilta kuvien muodossa. Seuraathan meitä myös Instagramissa.

INFO

Konsertti alkaa Turkhaudan Miinan montussa 4.8.2018 klo 15.00.

Kyseessä on ilmaistapahtuma, emmekä varaa istumapaikkoja etukäteen. Paikalle on siis hyvä tulla hyvissä ajoin, viimeistään noin tunti ennen tapahtumaa.

Kahvio aukeaa alueella 1,5h ennen tapahtumaa. Piirivuoren kyläyhdistyksen kahvila tarjoaa konserttivieraille kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja grillimakkaraa. Varaattehan käteistä ostoksia varten, pankkikortti ei käy maksuvälineenä. Kahvila palvelee myös väliajalla.

Parkkeeraus tapahtuu Miinan montun lähialueilla. Liikenteenohjaajat ohjaavat teidät parkkiin saapuessanne tapahtumapaikalle. Osoite mihin navigoida on Turkhaudantie 2, Hausjärvi. Opasteita tapahtumapaikalle löytyy sekä Riihimäen että Lahden suunnasta saapuville.

Liikuntarajoitteisille ja heidän avustajilleen on katsomossa ylhäällä yleisötasanne.

Saavuttehan ajoissa paikalle. 

Hausjärvi Love 4.8.2018 klo 15.00

Hausjärvelle järjestetään elokuussa 2018 toisen kerran koko perheen ilmaistapahtumaa nimeltä Hausjärvi Love.

Ihmisiä yhdistävät teemat rakkaus, ystävyys ja välittäminen kokoavat ihmisiä yhteen 4.8.2018 klo 15.00 Miinan monttuun, Turkhaudalle.

Yleisöltä tulleiden rakkauslaulutoiveiden ja erilaisten tarinoiden pohjalta rakennamme konsertin, jossa House bändi The Indigo sekä solistit tulkitsevat erilaisin sovituksin kuulijoiden tärkeimpiä lauluja. Yleisön toiveita ja tarinoita otetaan vastaan koko kevään ajan. Ne voi lähettää osoitteeseen lovetapahtumat@gmail.com otsikolla Hausjärvi Love kappaletoive.

Hausjärvi loven pääesiintyjäksi on kiinnitetty uskomattoman ihana kaksikko Ida Paul ja Kalle Lindroth, jotka ovat sulattaneet miljoonien suomalaisten sydämet. Duo julkaisi juuri ensimmäisen koko pitkän albumin nimeltä, Nää kaikki kertoo susta. Heidän tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Kupla, Hakuammuntaa ja Parvekkeella.

Konsertissa esiintyvät myös Riikka Jaakkola, Pete Tolonen, Kaarlo Österdahl, Janita Juvonen, Hilla Hannonen, Anni Auvinen ja Janne Siekkinen.

Tapahtumaa ovat toteuttamassa useat hausjärveläiset toimijat, yhdistyksistä yrityksiin. Kaikki ovat mukana joko sponsoroimalla tai tuomalla talkoolaisia tapahtuman erilaisiin tehtäviin.