Love Tapahtumat

Vuosi 2019 

Tulevana kesänä järjestämme kaksi Love-tapahtumaa. 26.6. Riihimäellä, Granitin aukiolla ja 20.7. Mommilanjärven soutelustadionilla.

Tähtiartisteina Riihimäellä Suomisoulin kuningas Sami Saari ja Hausjärvellä Club For Five.

Tapahtumia juontavat Janita Juvonen & Veli-Matti Viitanen.

Vuosi 2018

Järjestimme menneenä kesänä Hausjärvi Love pilotti-tapahtuman, Hausjärven Miinan montussa. Tapahtuma rakentui SuomiLOVE-formaatin ympärille. Ylen ja Warner Brossin luvalla muokkasimme formaatista oman Love-tuotannon, jota nyt tarjoamme useille paikkakunnille Suomessa.  

Love-tapahtuman ideana on tuoda kaupunkiin tai kylään yleisölle ilmainen musiikkitapahtuma. Tapahtumassa esiintyy paikallisia lahjakkaita solisteja, vahvistettuna 1-2 isommalla tunnetulla nimellä. Taustalla soittaa ammattimuusikoista koostuva housebändi kapellimestareineen. Yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan yllätysten ja toivebiisien kautta, joita kerätään ennen tapahtumaa tapahtuman tuottajien toimesta. Konsertin teemoina ovat rakkaus, ystävyys ja välittäminen.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen ja tarvitsee toteutuakseen rahoitusta, sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Hinta riippuu tapahtuman kokoluokasta sekä siitä, missä se järjestetään. Tuotanto pidetään kustannustehokkaana, mutta tietysti se vaatii rahaa toteutuakseen.

Lavan ja järjestyksenvalvonnan tullessa tilaajalta, puhutaan noin 15 000-20 000 kokonaisbudjetista. Tunnetut solistit ja vetonaulat saattavat lisätä hintaa.

Hausjärvellä järjestetyn pilotti-tapahtuman teimme vajaalla 15 000 eurolla. Mukana oli lähes 40 sponsoria ja yhteistyökumppania, jotka mahdollistivat tapahtuman onnistumisen. Hausjärvellä mukaan pääsi haluamallaan summalla ja tukisummien määrä vaihteli aina 50 eurosta 1500 e. Pienistäkin summista voidaan siis kerätä yhteistyöllä merkittävä summa. Sponsoreiden näkyvyys tapahtuman markkinoinnissa mietitään tapahtumakohtaisesti.

Mikäli näette, että tämä tapahtuma voisi tuoda paikkakunnallenne lisää ihmisiä ja positiivista mainosta, niin aletaan rakentaa teidän näköistä tapahtumaa yhdessä.