Love-tapahtumien tuki ry

Love-tapahtumien tuki ry on perustettu syksyllä 2017

Yhdistys toimii Love-tapahtumien taustaorganisaationa. Yhdistyksen perustamiskokous järjestettiin syksyllä 2017. Sääntömääräiset kokoukset yhdistys pitää keväisin ja syksyisin. Muuten yhdistys kokoontuu tarvittaessa.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse lovetapahtumat@gmail.com. Puheenjohtajana toimii Satu Ryhänen ja varapuheenjohtajana Iida Keisu. Hallitukseen kuuluu tällä hetkellä myös sihteeri ja rahastonhoitaja Eriika Nummenranta. Kirjanpitoa hoitaa yhdistyksen ulkopuolinen henkilö. Jäsenmaksu yhdistyksellä on 10e jäsentä kohti vuodessa.

Love-tapahtumien tuki ry järjestää vuosittain ilmaistapahtumia eri paikkakunnilla. Varsinaisten musiikkitapahtumien lisäksi yhdistys on järjestänyt erilaisia mainostapahtumia ja hyväntekeväisyystempauksia. Näistä esimerkkinä muun muassa ilmaiset diskot Riihimäellä alakouluikäisille sekä kehitysvammaisille. Olemme vierailleet myös kauppakeskuksissa Riihimäellä ja Hyvinkäällä Love-karaoken merkeissä, joka on ollut myös osallistujilleen ilmainen.

Yhdistys pyrkii lisäämään näkyvyyttään päivittämällä Love-tapahtumien kotisivuja ja sosiaalista mediaa. Teemme yhteistyötä myös paikallisten sanomalehtien kanssa. Yhteistyö kaupunkien ja kuntien kanssa on suuri osa tuki ry:n toimintaa. Muut yhteistyötahot ja sponsorit  ovat vaihtuvia eri paikkakunnilla.

Yhdistys on laatinut toimikaudelleen talousarvion, joka perustuu pitkälti tapahtumille etukäteen laskettuun budjettiin. Keskimääräiseksi yhden tapahtuman budjetiksi on laskettu 15 000 euroa, josta tapahtuman järjestämispaikkakunnan osuus tulisi olla vähintään 1/3 kokonaisbudjetista. Muut kulut katetaan yhteistyökumppaneiden sponsoroinneilla. Sponsorit maksavat omat suorituksena Love-tapahtumien tuki ry:n tilille. Vuonna 2019 järjestetään Love-konsertti Hausjärvellä ja Riihimäellä.

Love-tapahtumien tuki ry maksaa tililtään tuotannon, esiintyjien, tekniikan ja markkinoinnin kulut. Lisäksi saattaa tulla muita kuluja, jotka Love-tapahtumien tuki ry maksaa. Yhdistys ei tuota voittoa, vaan käyttää keräämänsä rahat erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Yhdistyksemme edustaa pehmeitä arvoja, joita ovat rakkaus, ystävyys ja välittäminen. Tarkoituksena on päästä lisäämään tasa-arvoisuutta ihmisten kesken. Tapahtumamme ovat ilmaisia ja ikärajattomia, joten kuka tahansa voi osallistua ja olla mukana omasta taloudellisesta tilanteestaan huolimatta.

Yhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vastaavat tapahtumien käytännönjärjestelyistä yhdessä tuottajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa. He myös edustavat yhdistystä ja hoitavat suhteita yhdistyksestä ulospäin. Muut yhdistyksen jäsenet auttavat edellä mainittuja henkilöitä tehtävissään. He ovat tarvittaessa yhteydessä yhteistyökumppaneihin ja auttavat tapahtumien järjestelyissä.