Melupalvelu ja Singa karaoke

Melupalvelu
Melupalvelu toimii Love-tapahtumien tuottajana. Melupalvelu on DJ, Juonto, Karaoke, Äänentoisto ja Tapahtumatuotanto palveluita tarjoava yritys. Melupalvelun asiakkaita ovat kaupungit, kunnat, yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt. Yrityksen kotipaikkana toimii Riihimäki, mutta se operoi koko Suomen alueella. Melupalvelu tuottaa ja suunnittelee omia konsepteja ja kehittää uusia tapahtumia asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Love-tapahtumat on yksi yrityksen kehittämä ja tuottama konsepti. Lisätietoja yrityksestä http://www.melupalvelu.com

Singa ja Singa Pro karaoke
Love-tapahtumien yhteistyökumppanina on karaoke maailman kuumin uutuus. Kotimainen netti-karaoke Singa.
Yli 20 000 suosituinta karaoke biisiä sinun lempiartisteiltasi.
Singa on helppokäyttöinen nettisovellus, josta on tehty sekä kuluttaja versio Singa, että ammattilaiskäytössä oleva Singa Pro versio.

Karaoke kuuluu monen suomalaisen lempiharrastuksiin, joten ei ole mikään ihme, että täältä on ponnahtanut myös yksi maailman johtavista karaoke-sovelluksista. Singan kuluttuja versio mahdollistaa karaoke-laulamisen missä tahansa – mobiililaitteella ja tietokoneella. Jos olet koskaan laulanut karaokea tai vaikkapa SingStaria, tulet rakastumaan Singaan.

Ajatus palvelun taustalla on yksinkertainen: laulaminen on maailman suosituimpia harrastuksia, Singa tekee laulun harrastamisesta mahdollisimman helppoa, erittäin sulavan designin ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Singan ajatuksena on tehdä karaokelle se mitä Netflix teki elokuville.

Ammattilaisversio Singa Pro tuo karaokeravintolat ja karaoke-vetäjät uudelle aikakaudelle. Karaokeisäntiä ja –emäntiä avustaa iPadin kautta pyörivä sovellus, jolla on erittäin yksinkertaista pyörittää karaokea. Pystyt laittamaan laulutoiveesi sisään Singaa käyttävissä ravintoloissa ja juhlapaikoissa suoraan Singan mobiilisovelluksen kautta ja tiedät aina milloin vuorosi on tulossa. Myös tavalliset laulukirjat löytyvät Singa karaoke paikoista.

Sama Singa Pro sovellus on esillä myös Love-tapahtumissa, koska haluamme olla mukana tuomassa asiakkaille parasta uutta alan teknologiaa ja innovaatioita ja kannustaa ihmisiä laulamaan.

Lisätietoja Singasta
http://www.singa.fi
http://www.singa.pro/fi